Gönülaçan İlkokulu
GÖNÜLAÇAN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ GÖNÜLAÇAN KÜME EVLERİ GONULACAN KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO: 27 GENÇ / BİNGÖL

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Misyonumuz; öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM